Heeft u al eens van Sculp® gehoord? Sculp® staat voor een driedimensionale gezichtstraining. Nee, het ziet er niet uit maar een facelift dat je krijgt!

Niet schrikken, maar vanaf je 25ste takelt je huid af. En ja, daar kunnen we iets tegen doen. De huid heeft allereerst genoeg vocht nodig, want zonder vocht geen leven. Voldoende drinken en genoeg groenten en fruit is hiervoor een must. Er moeten dan wel voldoende werkzame stoffen aanwezig zijn om onder andere het vocht te kunnen binden. Als je deze stoffen niet uit je groenten en fruit kunt halen, dan kan je dit van binnenuit heel goed aanvullen met voedingssupplementen. (een pareltje onder de voedingssuplementen is Laviesage) Van buitenaf geef je de huid zijn werkzame stoffen met de juiste huidverzorgingsproducten. Deze huidverzorgingsproducten zijn het liefst gemaakt van natuurlijke stoffen. Zoals S.P.A.Les Gavots!

Vergelijk het opbouwen van je huid maar eens met het bouwen van een huis. Niet alleen water, cement (vitamine) en bouwstenen(werkzame stoffen) heb je nodig om een huid te bouwen, maar ook bouwvakkers!

Die bouwvakkers in onze huid kunnen we activeren door een massage! De massages die in de salon gegeven worden zoals de Tone Booster® en de Collagen Booster® zijn echt geweldige “activerende” massages. Je merkt direct dat deze massages intensief deze bouwvakkers weer aan het werk zetten en er ook voor zorgen dat er steeds meer bouwvakkers bij komen.

De Sculp® is een ideale manier om zelf de bouwvakkers te blijven aanmoedigen om vooral te blijven werken.

Een Sculp® workshop wordt regelmatig op een dinsdag avond in de salon gegeven. Er zijn 3 verschillende Sculp® training. Een om o.a. lachrimpels en de concentratiefrons te verzachten. Een training om o.a. de contouren rond de mond te verstevigen. En een training om hals en kaakcontouren te verstevigen. Liever alle 3 tegelijkertijd kan ook met Sculp® with friends. Deze is te boeken in de salon maar ook gezellig bij je eigen thuis! Kijk in de online agenda voor de workshop datums in de salon. Liever bij je thuis? Bel of mail dan voor meer informatie.

Een tip van de sluier?! Doe dan deze hele gemakkelijke oefening. Zeg heel overdreven de A, E, I, O, U. Pas deze oefening zo vaak als je wilt maar toe. Wil je lachen?!…..Zoek dan het filmpje op van “the lion”. Deze staat op mijn facebooksite.

Liefs Chantel

societe-provencale-wit
les-gavots-de-provence-wit
couleurcaramalwit
partner-logo01
chi-logo-wit