Massages Beauty & Health for Body & Mind

Naast huidverbetering is het heel belangrijk dat lichaam en geest in balans zijn. In een ontspannende ambiance besteden we daarom ook veel aandacht aan de massages. Bekijk hier de verschillende massages.

Manuele Lymfedrainage

Deze massage stimuleert je lymfe je afvalstoffen sneller af te voeren en de weerstand van je lichaam te verhogen. Een ideale massage als je last hebt van vochtvasthouding, kringen onder je ogen of een onzuivere huid. Ook als je nergens last van hebt is dit een geweldig mooie massage. Met deze massage houden we je namelijk ook echt gezond!

Bekijk de behandeling

Bindweefselmassage

Dit is een stevige massage die de huid en lichaam als het ware ‘reset’. Deze massage wordt ingezet bij cellulitebehandelingen, een minifacelift, en diverse blokkades in de rug. Dit is niet zozeer een ontspanningsmassage maar een doelgerichte massage.

Bekijk de behandeling

Zwangerschapsmassage

Een heerlijke ontspannende massage voor jezelf en je kindje in je buik. Deze massage wordt uitgevoerd op een hydrokussen. Het waterkussen waar je op plaats neemt, verwarmt op zeer aangename manier je rug. Heb je last van vochtophoping dan is deze massage een echte aanrader. Van de eerste tot en met de negende maand kun je de zwangerschapsmassage boeken maar vanaf week 34 is een wekelijkse massage de ultieme inleiding naar de bevalling toe.

Bekijk de behandeling

Afslankmassage

De huid kun je zien als een elastiek. Als deze te ver is uitgerekt, zal hij niet meer terugveren in zijn oorspronkelijke staat. Als je dus wilt afvallen, moet je ook aandacht geven aan de huid om zo los weefsel te voorkomen. De afslank massage zorgt ervoor dat verslapt weefsel weer stevig wordt. Dus de verslapte buik, te losse onderarmen en de verslapte bovenbenen zullen zich verstevigen en zo in omvang verminderen. Het allerbeste is natuurlijk om dit te voorkomen en de afslankmassage gelijk te combineren met je dieet. Deze behandeling wordt in een kuur van minimaal 10 behandelingen gevolgd, wil je een goed resultaat krijgen. De afslankmassage zal de huid prikkelen om zich te vernieuwen. Maar daar heeft de huid wel voedingstoffen voor nodig. Je krijgt daarom onder meer na de massage een pakking aangebracht.

Bekijk de behandeling

Hotstonemassage

Met warme basaltstenen word je gehele lichaam gemasseerd om zo de lymfe-afvoer sterk te stimuleren. Naast een ultieme ontspanning en een aangename warmte werken we met onze speciale essentiële oliën op bepaalde drukpunten. De hotstonemassage werkt dus ook ontslakkend en je zult dit nog drie dagen na de behandeling kunnen ervaren in de vorm van beter slapen, een betere doorbloeding en minder gespannenheid.

Bekijk de behandeling

Cosmetische Shiatsu

Shiatsu is een Oosterse massage en betekent letterlijk “vingerdruk’. De cosmetische Shiatsu kalmeert, stimuleert en verstevigt de huid met drukpunten. Via deze meridiaanmassage wordt er herstel van de normale functies van de huid verkregen.

Vraag naar de mogelijkheden

Voetreflexologie

Dit is een oude geneeswijze die al voor de jaartelling bekend was bij de Egyptenaren en de Chinezen. Door het bewerken van reflexpunten op de voeten die in contact staan met de organen, wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Aan te raden bij eczeem, darmklachten en hoofdpijn.

Vraag naar de mogelijkheden

Polariteitsmassage

Zoals de aarde en de zon noordelijke en zuidelijke polen hebben, zo heeft ons lichaam die ook. Hierdoor ontstaat er een elektromagnetische energie. Bij deze massage wordt hier gebruik van gemaakt om zo een diepe genezende ontspanning teweeg te brengen. Een zeer geschikte massage bij geestelijke vermoeidheid.

Vraag naar de mogelijkheden

societe-provencale-wit
les-gavots-de-provence-wit
couleurcaramalwit
partner-logo01
chi-logo-wit