Ooohh die klok! En dan bedoel ik niet alleen de wintertijd.

Heb jij soms ook dat je in de spiegel kijkt en opeens denkt waar is de tijd gebleven. Nee, het is niet erg om ouder te worden en ook niet om hier en daar een rimpeltje te krijgen. Gezond ouder worden is prachtig! Maar die vermoeidheid, grrr dat is wat minder. We hebben steeds meer balans nodig en steeds meer rustmomenten. Je wilt er niet aan toegeven maar als je in de spiegel kijkt, weet je dat het waar is.

Zorg goed voor jezelf! Deze zin staat op een prachtige houten plank in mijn gang. Deze mooie plank herinnert mij er dagelijks aan dat ik niet heel de dag hoeft te rennen en vliegen. “Nee” is immers ook een antwoord.
Aanstaande vrijdag mag ik dan ook weer heerlijk naar een van mijn collega’s. Een ontspannen rug- en nekmassage staat er dan op het programma. Als zij begint te masseren word ik me pas bewust van de spanning die er in mijn schouders zit.

Dat merk ik in de salon ook regelmatig. Je komt langs voor een massage omdat je last van je nek hebt maar tijdens het masseren merk je ineens dat het onder in je rug helemaal vast zit. Herkenbaar? Eigenlijk zijn we dan al een beetje te laat. Je lichaam heeft al heel vaak een signaal gegeven dat je voor jezelf moet zorgen maar als je daar geen gehoor aan geeft of niet voldoende, dan na een tijdje geeft je lichaam het op en zet dat gebied vast.

Als ik merk dat ik vast zit op plekken die ik niet had verwacht, maak ik bij thuiskomst altijd een olie op maat en breng deze olie dan dagelijks aan op de pijnlijke plek. Deze olie noem ik ook altijd mijn wonderolie. Want zodra ik het aanbreng, voel ik al verlichting. Ook ga ik dan een paar keer onder de infraroodlamp. Het goed zorgen voor jezelf hoeft ook niet altijd heel lang te duren. Ik ben al gebaat bij een massage van 30 minuten.

De tekst die in mijn gang staat, geef ik dan ook met veel liefde door aan jou. ZORG GOED VOOR JEZELF! En wil je ook zo`n wonderolie op maat of een heerlijke massage…………….. Je weet mij te vinden♥

Liefs Chantel