Ik ga met de billen bloot!


Ooooh niet letterlijk natuurlijk, maar zo voelt het wel.
Elk jaar weer zijn er een aantal momenten dat je je doel achterna wilt gaan. En een doel dat elk jaar weer met stip op nummer één staat is: afvallen.
Ook ik heb me dit jaar dit doel gesteld. Ik ga alleen niet op dieet want daar geloof ik niet in.
Nee, ik ga op zoek naar een levensstijl die beter voor mijn lichaam is en ook bij mij past. Het cijfertje dat op de weegschaal staat vind ik niet belangrijk. Het gaat mij meer om de omvang van mijn bovenbenen en die twee zwembandjes die zich rond mijn middel spontaan lijken voort te planten. Nu heb ik wel die weegschaal nodig om te zien of ik op de goede weg zit en zo de voortgang een beetje bij te kunnen houden. In de salon staat er een geavanceerde weegschaal die niet alleen je gewicht leest maar ook je vet-, spier- en botmassa, je vochtgehalte, je werkelijke leeftijd en je vitaliteit meet. Je begrijpt misschien nu nog iets beter de titel. Twaalf weken lang ga ik dit allemaal delen met jullie en dit voelt echt als of ik met de billen bloot ga. Ik neem je mee op mijn pad om jou te kunnen inspireren.
Ik hoop dat mijn verhaal jou ook inspireert om zelf concrete stappen te zetten om je doel te bereiken. Natuurlijk hoop ik stiekem ook op wat mentale ondersteuning haha. Want tja, we weten allemaal dat het gaat over gezonder eten en meer bewegen en dat laatste wordt een uitdaging. Een inschrijving bij een sportschool is inmiddels een feit. Ik verwacht daar ook spieren te ontdekken die ik nooit eerder heb gevoeld. Dus graag ga ik samen met jouw op pad om te ontdekken welke oefeningen, welke voeding en welke verzorgingsproducten wel werken maar ook zeker de dingen die niet werken. Voor de spierpijn staat er in ieder geval al een fles S.P.A. Synergie Massage Après L'effort sportief klaar. Mocht jezelf ook wat meer willen gaan sporten dan is er nu ook een ontzurende S.P.A. behandeling. Wil je hier meer over weten? App of mail mij gerust.♥

Liefs Chantel